Unilin getuigt

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

Persoonlijk – veilige leeromgeving - dynamisch

"Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen. Het feit dat mijn coach zelf lang in Duitsland heeft gewoond en gewerkt, gaf veel vertrouwen. De trainer ging voor een volledige “custom made” aanpak. Dit was aangenaam en zeer efficiënt. Het resultaat is dat ik nu al heel wat meer Duits spreek en versta. Als ik de training in drie woorden zou moeten omschrijven, zou het "persoonlijk – veilige leeromgeving - dynamisch" zijn. Ik zou mijn vrienden of collega's dan ook zeker een taalopleiding bij BLCC aanraden."


Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin,
koos voor een LIGHT opleiding bij BLCC.

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be