Taaltraining Frans

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

Onze opleidingen Frans

Hoewel de professional van vandaag steeds minder tijd heeft om te investeren in een opleiding Frans, is iedereen ervan overtuigd dat kennis van een andere taal een absolute meerwaarde biedt om de job goed te kunnen uitvoeren.

De invulling van deze talenkennis is echter niet voor iedereen gelijk. De welbespraakte sales manager heeft  heel andere taalnoden dan een copywriter die foutloos Frans moet kunnen schrijven.  Customer service medewerkers moeten net die  gesprekstechnieken onder de knie krijgen om écht te luisteren naar hun Franstalige klanten zodat ze een klantvriendelijk en correct antwoord kunnen  formuleren, zowel geschreven als gesproken.

Bij BLCC hebben we één missie: élke cursist zo snel mogelijk operationeel krijgen in de gewenste taal, steeds rekening houdend met diens functie en doelstellingen. Dat doen wij in elke gewenste taal: Frans, Nederlands, Engels, Duits, …. We streven naar maximaal rendement dankzij een combinatie van verschillende leermethodes, steeds op maat van de cursist.

Bent u op zoek naar face-to-face lessen, een state-of-the-art e-learningplatform - dat bovendien ook mobiel toegankelijk is -, een combinatie van beide of zelfs nog iets helemaal anders, wij helpen u graag verder om uw doel te bereiken!   

Hoe verloopt een cursus Frans bij BLCC?

Het begint bij een degelijk voortraject : bij BLCC bent u zeker van een betrouwbare, grondige screening om uw huidige niveau in het Frans te bepalen en uw persoonlijke doelstellingen vast te leggen.

Wij selecteren voor u een een toptrainer en volgen u persoonlijk op, van bij de start tot het einde van uw training.  Elke training krijgt ook een aangepast natraject. Wij adviseren een gepersonaliseerd traject aan het einde van de reeks om een maximaal rendement te garanderen. BLCC biedt ook hier een waaier van mogelijkheden: van conversatietafels en coaching on the job tot follow-upsessies, taaltips, uitspraaktraining, presentatietechnieken, schrijfvaardigheid, en telefoontechnieken.

Het unieke van de BLCC methode is de SMART LANGUAGE LEARNING MIX. Een doordachte en  uitgebalanceerde combinatie van leermomenten om uw taaltraining zo efficiënt mogelijk te maken.

Taalcoach Frans

Onze taalcoach Frans, Anne Poisseroux, rekruteert onze trainers en coacht ze bij hun trainingen. Wij laten haar hier kort aan het woord: “Na jarenlang taaltraining Frans te geven, ben ik tot de conclusie gekomen dat niet alleen taal op zich maar ook de context en cultuur een zeer belangrijke rol spelen in de professionele relaties tussen mensen. Correct Frans spreken en schrijven is uiteraard belangrijk, maar het begrijpen van de Franstalige cultuur en mentaliteit is niet te onderschatten. Ook dat maakt deel uit van een goede taaltraining Frans! Taaltraining geven is een echte uitdaging omdat ik met mensen werk. Er zijn geen twee identieke cursisten en daarom is ook elke training anders!

Werken als taaltrainer voor BLCC is een uitstekende ervaring omdat BLCC trainers de kans geeft zich in een ploeg te integreren en een waardevol onderdeel van het geheel te zijn. Bovendien hebben zij mij de kans gegeven om veel meer te doen dan enkel training te geven: er is ruime kans om ervaringen uit te wisselen en mee te denken met het bedrijf. BLCC heeft mij geleerd dat problemen bestaan maar dat er ook altijd een oplossing is als wij als een positief denkend team samenwerken.”

Prêt(e) à découvrir la langue de Molière ?

Ook geïnteresseerd in een taaltraining Frans?

Contacteer dan onze trainingadvisors!

welcome@blcc.be           02 725 00 52

 

 

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be