Taaltraining Engels

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

English, that is totally my thing!

 

Jazeker, steenkolenengels is bijzonder vermakelijk en kan voor geestige situaties zorgen. Toch heb je in een zakelijke context nood aan een degelijke kennis van het Engels. Wat je specifieke vraag ook is, bij BLCC kan je terecht voor taaltrainingen op maat. Dus: correct your English before it runs out of the hand!

 

Een grondige kennis van het Engels is onontbeerlijk in de zakelijke wereld. Heb je juridische begrippen nodig in het Engels, moet je een presentatie geven aan een Engelstalige groep of wil je je kennis van het Engels opfrissen? Dan ben je bij BLCC aan het juiste adres. Bij ons staan een persoonlijke aanpak en maatwerk centraal. Daardoor kunnen we inspelen op jouw specifieke vraag en een efficiënte taaltraining aanbieden.

Om ervoor te zorgen dat de cursus perfect aansluit bij je vraag, screenen we eerst je huidige niveau van het Engels. BLCC selecteert dan een professionele taaltrainer die dankzij de screening meteen gericht aan de slag kan gaan. De taalopleiding zelf bevat twee componenten. Er zijn de lesmomenten, face-to-face of op afstand, en een e-learningplatvorm met extra materiaal en oefeningen.

Het unieke van de BLCC methode is de SMART LANGUAGE LEARNING MIX. Een doordachte en  uitgebalanceerde combinatie van leermomenten om uw taaltraining zo efficiënt mogelijk te maken.

Taalcoach Caroline Timmerman rekruteert en coacht onze trainers. Caroline: “Een duidelijk en gestructureerd plan van aanpak en een efficiënt gebruik van de lesmomenten zijn essentiële elementen waarmee ik mijn trainees kan helpen om hun persoonlijke objectieven te behalen. Het gebruik van e-learning tijdens mijn opleidingen geeft me ook de mogelijkheid creatief te blijven en op een interactieve manier les te geven.”

22% van de opleidingen bij BLCC zijn taaltrainingen Engels. Caroline: “Lesgeven is voor mij, in eerste instantie, samenwerken met mensen en dit is een echte uitdaging. Elke trainee is anders, maar ik denk dat ze allemaal enkele gemeenschappelijke overtuigingen moeten hebben. Ze moeten hun niveau aanvaarden en beseffen dat het oké is om fouten te maken. Ik laat de cursisten hun doelstellingen verwoorden en leg uit wat ze kunnen doen om die te bereiken. Het belangrijkste is dat de trainees zelf erin geloven dat ze die doelstellingen kunnen bereiken.”

 

Wil je vlot communiceren met je Engelstalige collega’s, je werkgever of je businesspartners? Dan haal je toch beter een hoger niveau dan pakweg Louis Van Gaal. Volg daarom een taalopleiding Engels bij BLCC!
Take the cow with the horns en neem vandaag nog contact op met onze trainingadvisors!

Welcome@blcc.be           02/725 00 52

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be