94% klantentevredenheid

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

Hoe weet u  dat u met een betrouwbare, kwaliteitsvolle opleidingspartner in zee gaat? Heel eenvoudig : dankzij het Qfor label! Het Qfor label bepaalt de mate van kwaliteit binnen een organisatie die  learning en consulting aanbiedt.  En wist u dat BLCC een uitmuntende score van 94% heeft behaald?

Wat houdt een Qfor-analyse nu precies in?

De auditor ontvangt van BLCC de contactgegevens van alle klanten die binnen een periode van 3 maanden training hebben gevolgd bij BLCC. Een aantal trainees en opleidingsverantwoordelijken worden steekproefmatig gecontacteerd met welbepaalde vragen om de kwaliteit van hun training of samenwerking met BLCC te evalueren. Deze vragen gaan over:

  • Voortraject en screening
  • Uitvoering – de training zelf (aanpak, resultaat…)
  • Projectorganisatie: planning en tijdsverloop van de opleiding
  • Didactisch materiaal : zowel c-learning als e-learning
  • Kwaliteit van de taaltrainers
  • Natraject: evaluatie en opvolging/advies
  • Relatiemanagement
  • Administratie en logistiek
  • Prijs – kwaliteit verhouding

Wat betekent Qfor voor u?

Een resultaat van 94% klantentevredenheid geeft u de zekerheid in goede handen te zijn bij BLCC: elke training wordt van A tot Z voorbereid en ingepland, u kan rekenen op een team van toptrainers die u dankzij de smartest language learning mix zo snel mogelijk operationeel om uw job beter, gemakkelijker en sneller uit te oefenen in een andere taal.

Qfor betekent ook dat BLCC een lange termijnrelatie met de voedingsindustrie kan opbouwen in samenwerking met IPV en dat u en alle voedingsbedrijven hiervan (financieel) mee genieten.

Bovendien kan u als KMO  een beroep doen op kmo-portefeuille; ook hiervoor gelden strenge kwaliteitsnormen waarvoor BLCC met glans is geslaagd! 

Onze talen

Doorgaans trainen we Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch, maar u kan voor iedere taal terecht bij BLCC. Contacteer onze trainingadvisors voor meer info!

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be