ONZE 3 SLEUTELS TOT SUCCES

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

1. Zorg: voor, tijdens én na

Uw taalopleiding start met een telefonische screening: onze screener belt u op in de taal die u wilt leren, zodat we uw niveau kunnen bepalen en uw doelstellingen voor de opleiding in kaart kunnen brengen. Op basis van deze intake bezorgen we u nadien een opleidingsvoorstel. U gaat van start wanneer u dat wilt, met een trainer die perfect past bij uw taalnoden en uw profiel. Uiteraard kunt u tijdens uw opleidingstraject altijd bij ons terecht met opmerkingen en vragen. Bovendien volgen we u telefonisch op én volgt er een formele evaluatie op het einde van uw lessenreeks. En ook na uw opleiding laten we u niet los: indien u dit wenst, houden we u op de hoogte van interessante taalweetjes!

2. Blended learning

Wanneer u ook naast uw lesmomenten in contact blijft met de taal die u leert, dan leert u veel sneller. Daarom zijn al onze opleidingen blended: leermomenten met een coach combineren we met e-learning op ons state of the art online leerplatform. De e-learningoefeningen dienen ter voorbereiding van een lesmoment of maken deel uit van persoonlijke coaching tussen de sessies door.

Uiteraard mag u rekenen op een gepaste begeleiding door onze toptrainers. Ze zorgen ervoor dat alle elementen van uw opleiding optimaal op elkaar afgestemd zijn en dat u kunt genieten van een persoonlijke e-learningomgeving. U vindt er tal van oefenmogelijkheden waarbij alle taalvaardigheden aan bod komen, goed voor meer dan 60 uur extra leertijd per taal. Volgt u een Flex-opleiding? Dan kunt u ook rekenen op op maat aangemaakte oefeningen!

3. Toptrainers

Tijdens uw opleiding wordt u begeleid door één van onze toptrainers. Zij zijn onze kracht! We selecteren hen dan ook uiterst nauwkeurig en enkel de beste trainers kunnen bij ons aan de slag. Van elk van hen weten we perfect welke expertise ze in huis hebben en wat hun specifieke talenten zijn. Dat stelt ons in staat om de perfecte match te vinden met uw profiel en uw opleidingsnoden.

We kiezen er ook voor om volop in hen te investeren. Ze mogen rekenen op heel wat mogelijkheden om zich bij te scholen op workshops, netwerkmomenten om kennis te delen én we scherpen maar wat graag onze persoonlijke band aan op informele bijeenkomsten.

 

Contacteer Kathleen voor meer informatie over onze drie sleutels tot succes.

welcome@blcc.be   02/725 00 52

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be