Getuigenissen

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

LIGHT

"Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen.

Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin
Lees meer

“De taaltrainer voelde ook goed aan dat we niet gedrild wilden worden, maar op een losse manier de taal wilden leren. Het voelde op geen enkel moment aan alsof we weer op de schoolbanken zaten."

Eileen Vandelanotte, Aankoopassistente
Lees meer

"Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl."

Yves Zinggeler, CEO Amgen Benelux
Lees meer

FLEX

"Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten. Ook tijdens een presentatie kan ik me vlotter uitdrukken in het Frans en lig ik niet meer zo wakker van de fouten die ik maak."

Steven De Winter, hr-officer bij Reynaers Aluminium
Lees meer

“Ik volgde een korte opleiding Frans in het kader van mijn rol als expert taalopleidingen bij AXA. Na overleg kozen we voor de combinatie van wekelijkse Skypesessies van 30 minuten met e-learning. Die formule bleek zeer efficiënt en lijkt me erg geschikt voor trainees die al een zekere kennis hebben van de taal.

Katrien Van Eetvelde, Learning Business Partner bij AXA Bank & Verzekeringen
Lees meer

“Vanuit mijn functie volg ik klanten op in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Onderhandelingen, zakelijke gesprekken en smalltalk tussendoor verlopen doorgaans in het Engels.

Ward Claerbout, Key Accountmanager bij Agristo
Lees meer

“Toen we in 2013 beslisten om ook op de Duitse markt te investeren, bleek al snel dat we met Engels niet de hele weg konden gaan… Als je wil doordringen in de lokale markt en een goed netwerk wil opbouwen, moet je je ook in het Duits kunnen uitdrukken.

Stefaan Gielens, CEO bij MRICS, Aedifica
Lees meer

“Ik ben erg tevreden over de vorm van de training en het bereikte resultaat. BLCC’s trainer stelde zich erg flexibel op en begreep mijn professionele context. We werkten samen én op maat - zowel praktisch als inhoudelijk - aan een betere beheersing van het Duits.

Donald Wolfs, Global Leader Development Associate bij BMW
Lees meer

"Ludovik is een toegewijde taaltrainer die hier fantastisch werk heeft geleverd. Inhoudelijk beantwoordde de cursus volledig aan onze verwachtingen. Ali kan zich ondertussen behoorlijk uitdrukken in het Nederlands. Ludovik paste zijn planning volledig aan aan ons ploegensysteem. Ook tijdens de opleiding bleven we op de hoogte van Ali’s vooruitgang en medewerking tijdens de les.”

Ali Abderrahmani , Teamleider bij Ardo
Lees meer

"Ik krijg op regelmatige basis les via Skype en die lessen werpen nu al hun vruchten af.  Recent ben ik een niveau gestegen. Mijn Frans is écht verbeterd; dat merk ik in de contacten met collega's, klanten en journalisten. Van mij krijgt BLCC een 11/10!" 

Gianni De Muynck, Woordvoerder Axa Belgium
Lees meer

"Omdat ik zelf heel tevreden ben over mijn training Duits bij BLCC heb ik ze ondertussen al 6 keer aan mijn netwerk aangeraden. Telkens opnieuw krijg ik een positieve terugkoppeling van die mensen terug. Dat bevestigt nogmaals dat BLCC een uitstekende partner is die een constante kwaliteit biedt." 

Björn Mervilde, Sales Talentizer/ Managing Partner
Lees meer

"Ik zocht een opleiding waar de focus lag op spreken. Niet gewoon algemeen taalgebruik, maar binnen de context van verkoop. Naar mijn specifieke nood heeft BLCC perfect geluisterd. De trainer had kennis van zaken."

Mario Muylle, gedelegeerd bestuurder
Lees meer

CONSULTANCY

“We doen al vier seizoenen lang een beroep op BLCC wanneer de hosts van Café Corsari een interview moeten afnemen in het Frans of Engels. Hun talenkennis is goed, maar soms hebben ze nood aan een extra impuls wanneer de interviews erg specifieke onderwerpen behandelen. We contacteren BLCC één dag voor het interview of soms de dag zelf.

Wouter Matijs, Producer bij Warner Bros. International Television Production België
Lees meer

“I have really enjoyed studying French and Dutch with Fabienne. She is very encouraging and optimistic, which greatly improved my confidence. She is extremely flexible regarding my schedule, although she pushes hard for us to get the necessary time in to continually improve. Whether I’m happy with the progress made so far?

John Porter, Chief Executive Officer bij Telenet
Lees meer

“Ik zocht een taaltrainer om me te helpen met de uitspraak van mijn Engels. Ons jaarlijks seminarie wordt bezocht door meer dan 700 mensen. Ik wilde perfect voor iedereen verstaanbaar zijn tijdens mijn keynote speech.

Jérôme Caille, CEO bij Accent Jobs
Lees meer

"Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!"

Catherine Poissonnier, Zaakvoerder
Lees meer

Getuigenissen

Yves Zinggeler, CEO Amgen getuigt Yves Zinggeler, CEO Amgen getuigt
Mario Muylle, Dovy Keukens getuigt Mario Muylle, Dovy Keukens getuigt
Catherine Poissonnier getuigt Catherine Poissonnier getuigt
Björn Mervilde, Art of People getuigt Björn Mervilde, Art of People getuigt
Afstandstraining bij Axa Afstandstraining bij Axa
Bekijk alle getuigenissen

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be