Getuigenissen

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

LIGHT

"Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen.

Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin
Lees meer

Sadef maakt koudgewalste stalen profielen. Hun klanten komen van over de hele wereld, dus talen zijn erg belangrijk binnen het bedrijf. Veel Vlamingen krijgen op school maar weinig lessen Duits en gebruiken de taal in hun dagelijks leven amper.

Eileen Vandelanotte, Aankoopassistente
Lees meer

Yves Zinggeler, CEO van Amgen Benelux kwam in de zomer van 2016 in België wonen. Hij wilde de taal van zijn medewerkers spreken en begrijpen en liet zich hierbij begeleiden door BLCC. Hij volgde training Frans en Nederlands en kan zich, na enkele maanden hard werken en veel oefenen, goed uitdrukken in beide talen.

Yves Zinggeler, CEO Amgen Benelux
Lees meer

FLEX

Het gebeurt vaak dat medewerkers van Reynaers Aluminium nood hebben aan een opfrissingscursus Frans en/of Duits. Het bedrijf werkte al vaker samen met BLCC voor individuele taalopleidingen.

Steven De Winter, hr-officer bij Reynaers Aluminium
Lees meer

“Ik volgde een korte opleiding Frans in het kader van mijn rol als expert taalopleidingen bij AXA. Na overleg kozen we voor de combinatie van wekelijkse Skypesessies van 30 minuten met e-learning. Die formule bleek zeer efficiënt en lijkt me erg geschikt voor trainees die al een zekere kennis hebben van de taal.

Katrien Van Eetvelde, Learning Business Partner bij AXA Bank & Verzekeringen
Lees meer

“Vanuit mijn functie volg ik klanten op in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Onderhandelingen, zakelijke gesprekken en smalltalk tussendoor verlopen doorgaans in het Engels.

Ward Claerbout, Key Accountmanager bij Agristo
Lees meer

“Toen we in 2013 beslisten om ook op de Duitse markt te investeren, bleek al snel dat we met Engels niet de hele weg konden gaan… Als je wil doordringen in de lokale markt en een goed netwerk wil opbouwen, moet je je ook in het Duits kunnen uitdrukken.

Stefaan Gielens, CEO bij MRICS, Aedifica
Lees meer

“Ik ben erg tevreden over de vorm van de training en het bereikte resultaat. BLCC’s trainer stelde zich erg flexibel op en begreep mijn professionele context. We werkten samen én op maat - zowel praktisch als inhoudelijk - aan een betere beheersing van het Duits.

Donald Wolfs, Global Leader Development Associate bij BMW
Lees meer

Ali Abderrahmani werkt bij diepvriesproducent Ardo en volgde bij BLCC een taalopleiding Nederlands op maat. Waarom deed hij dat en wat vond hij ervan? De schaarste op de arbeidsmarkt is een uitdaging waarmee elk bedrijf dagelijks geconfronteerd wordt.

Ali Abderrahmani , Teamleider bij Ardo
Lees meer

Gianni De Muynck is woordvoerder bij Axa Belgium en combineert zijn drukke en vaak onvoorspelbare job met een training Frans bij BLCC. En met succes: zijn niveau is met een niveau gestegen! 

Wil je graag weten hoe hij dit allemaal voor mekaar krijgt? HIj vertelt je er alles over in dit filmpje.

 

Gianni De Muynck, Woordvoerder Axa Belgium
Lees meer

Björn Mervilde, Sales Talentizer en Managing Partner bij Art of People volgde een training Duits bij BLCC. Voortaan kan hij zijn Duitse klanten ook in hun moedertaal bedienen; een grote plus als je klantengerichtheid en service hoog in het vaandel draagt.

Waarom hij voor BLCC koos, licht hij toe in dit filmpje. 

Björn Mervilde, Sales Talentizer/ Managing Partner
Lees meer

Mario Muylle, gedelegeerd bestuurder van Dovy Keukens, wil met zijn bedrijf de Franstalige markt veroveren. Na de eerste succesvolle openingen in Doornik, Luik, Namen en Waver willen ze verder groeien. Een taaltraining Frans was daarom geen overbodige luxe.

Mario Muylle, gedelegeerd bestuurder
Lees meer

CONSULTANCY

“We doen al vier seizoenen lang een beroep op BLCC wanneer de hosts van Café Corsari een interview moeten afnemen in het Frans of Engels. Hun talenkennis is goed, maar soms hebben ze nood aan een extra impuls wanneer de interviews erg specifieke onderwerpen behandelen. We contacteren BLCC één dag voor het interview of soms de dag zelf.

Wouter Matijs, Producer bij Warner Bros. International Television Production België
Lees meer

“I have really enjoyed studying French and Dutch with Fabienne. She is very encouraging and optimistic, which greatly improved my confidence. She is extremely flexible regarding my schedule, although she pushes hard for us to get the necessary time in to continually improve. Whether I’m happy with the progress made so far?

John Porter, Chief Executive Officer bij Telenet
Lees meer

“Ik zocht een taaltrainer om me te helpen met de uitspraak van mijn Engels. Ons jaarlijks seminarie wordt bezocht door meer dan 700 mensen. Ik wilde perfect voor iedereen verstaanbaar zijn tijdens mijn keynote speech.

Jérôme Caille, CEO bij Accent Jobs
Lees meer

Catherine Poissonnier, bezieler en oprichter van Improve geeft Training en Coaching, tot voor kort enkel in het Frans en het Nederlands maar op vraag van de klant heeft ze haar grenzen verlegd...letterlijk en figuurlijk en geeft ze haar coachingsessies nu ook in het Engels.

Catherine Poissonnier, Zaakvoerder
Lees meer

Getuigenissen

Yves Zinggeler, CEO Amgen getuigt Yves Zinggeler, CEO Amgen getuigt
Mario Muylle, Dovy Keukens getuigt Mario Muylle, Dovy Keukens getuigt
Catherine Poissonnier getuigt Catherine Poissonnier getuigt
Björn Mervilde, Art of People getuigt Björn Mervilde, Art of People getuigt
Afstandstraining bij Axa Afstandstraining bij Axa
Bekijk alle getuigenissen

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 56 22 73 51+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be