FAQ

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

Ik ben mijn wachtwoord van het e-learningplatform vergeten. Wat moet ik doen?

Klik op deze link en klik daarna op 'wachtwoord vergeten' en stel een nieuw wachtwoord in.

Hoe kan ik inloggen op het BLCC-e-learningplatform?

Klik op deze link en klik daarna op 'wachtwoord vergeten' en kies zelf uw login en wachtwoord.

Hoe lang heb ik toegang tot het e-learningplatform

U krijgt 6 maanden toegang tot het platform, te starten vanaf uw eerste sessie. 

Wenst u langer toegang? Neem dan contact met ons op voor meer info en voorwaarden!

Kan ik korting genieten via kmo-portefeuille?

Dankzij de Vlaamse Gemeenschap en het Brussels Hoofdstedelijke Gewest geniet elke kmo 30 tot 40% korting op de totale opleidingskost indien de aanvraag voor 01/12/2019 wordt ingediend. Voor aanvragen na 01/12/2019 worden de steunpercentages aangepast naar respectievelijk 30% en 20%.
Opgelet! U dient uw opleidingscheques aan te vragen ten allerlaatste twee weken na de start van de opleiding. Wacht dus niet op de factuur! Voor de opleidingscheques van de Vlaamse Gemeenschap, ga naar: www.kmo-portefeuille.be (code BLCC: DV.O105211; code 3L: DV.O105225).
Voor de opleidingscheques van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, ga naar: www.werkeconomie-emploi.irisnet.be/nl/suivre-une-formation

Hoe evalueren jullie de opleiding?

We maken er een erezaak van om elke trainee persoonlijk op te volgen tijdens de training én voorzien op het einde van uw traject ook een grondige evaluatie van uw vooruitgang, eventuele verbeterpunten … Die bezorgen we zowel aan de trainee als aan de HR-verantwoordelijke.

Hoe gebeurt de screening vooraf?

Telefonisch. Een screener peilt tijdens een kort gesprek naar uw huidige niveau en brengt uw noden in kaart. Indien u dat wenst, kunnen we ook elektronisch screenen. Contacteer daarvoor onze trainingadvisors Lore of Stephanie.

Hoe snel kan ik starten?

Zo snel mogelijk, daar zorgen we voor! Normaal start de eerste les ongeveer twee weken na de aanvraag, maar indien nodig, kan het ook morgen al.

Hoeveel kost een opleiding?

De prijs en het opleidingstraject dat we u voorstellen, hangen af van uw noden. Contacteer onze trainingadvisors Lore of Stephanie voor meer informatie of een offerte.

Kan ik ook in groep opleiding volgen?

Ja, als er nog andere medewerkers binnen uw bedrijf zijn met dezelfde noden en ongeveer hetzelfde niveau. Is dat niet het geval, dan kunt u ook terecht op één van onze opleidingen in open aanbod in samenwerking met de KULeuven.

Waar gaat de opleiding door?

Bij u op kantoor of in onze lokalen in Kortrijk, Brussel of Leuven.

Hoe verloopt een training bij BLCC?

Uw opleiding start met een telefonische screening: onze screener belt u op in de taal die u wilt leren, zodat we uw niveau kunnen bepalen en uw doelstellingen voor de opleiding in kaart kunnen brengen. Op basis van deze intake bezorgen we u nadien een opleidingsvoorstel. U gaat van start wanneer u dat wilt, met een trainer die perfect past bij uw taalnoden en uw profiel. Uiteraard kunt u tijdens uw opleidingstraject altijd bij ons terecht met opmerkingen en vragen. Bovendien volgen we u telefonisch op én volgt er een formele evaluatie op het einde van uw lessenreeks. En ook na uw opleiding laten we u niet los: indien u dit wenst, houden we u op de hoogte van interessante taalweetjes!

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be