Ardo getuigt

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

TAALOPLEIDING NEDERLANDS OP DIEPVRIES-MAAT BIJ ARDO

Ali Abderrahmani werkt bij diepvriesproducent Ardo en volgde bij BLCC een taalopleiding Nederlands op maat. Waarom deed hij dat en wat vond hij ervan? De schaarste op de arbeidsmarkt is een uitdaging waarmee elk bedrijf dagelijks geconfronteerd wordt. Meer en meer West-Vlaamse bedrijven kijken dan ook over de taalgrens heen om geschikte mensen te vinden waarmee ze samen verder kunnen groeien. Ardo heeft al langer begrepen dat een smeltkroes van verschillende culturen, nationaliteiten en talen niet noodzakelijk nefast is voor je organisatie, integendeel!

HR-assistant Michèle Beernaert contacteerde BLCC om een intensieve taalopleiding Nederlands op maat te organiseren voor één van haar medewerkers. Ze had een gemotiveerde kandidaat die wilde groeien in zijn functie van arbeider naar teamleider. Er was slechts één obstakel…hij sprak geen Nederlands.

BLCC stelde daarom een intensieve FLEX-opleiding voor: 100% maatwerk – 200% rendement!

Michèle Beernaert: “Het werd snel duidelijk voor ons dat Ali een echte taalopleiding op maat nodig had. Hij moest zo snel mogelijk onze terminologie rond diepvriesproducten onder de knie krijgen, maar ook typische sleutelzinnen kennen om zijn mensen aan te sturen. Als teamleider moet je bovendien verslagen kunnen schrijven. Daarom moest er ook aan schrijfvaardigheid gewerkt worden.
Ludovik is een toegewijde taaltrainer die hier fantastisch werk heeft geleverd. Inhoudelijk beantwoordde de cursus volledig aan onze verwachtingen. Ali kan zich ondertussen behoorlijk uitdrukken in het Nederlands. Ludovik paste zijn planning volledig aan aan ons ploegensysteem. Ook tijdens de opleiding bleven we op de hoogte van Ali’s vooruitgang en medewerking tijdens de les.”

Taaltrainer Ludovik: “Het was fantastisch om met Ali te werken. Zijn spectaculaire vooruitgang heeft met verschillende factoren te maken: het maatwerk tijdens de lessen is één ding, maar ook de inspanning buiten de lessen is cruciaal. Zo oefende Ali zijn specifieke sleutelzinnen ook in de wagen en was zijn leidinggevende heel erg betrokken. Hij gaf Ali het vertrouwen dat hij nodig had om stap voor stap verder te groeien.”

Ali Abderrahmani getuigt: “Ik ben Ardo heel dankbaar voor de kans die ze me gegeven hebben om een individuele taaltraining op maat te volgen. Ik ben ervan overtuigd dat dit maatwerk de sleutel tot succes was. Ludovik heeft een specifieke aanpak die me erg lag en hij nam steeds de tijd om te luisteren naar mijn vragen en leerbehoeftes…Ik had nooit gedacht dat ik in 1 maand tijd zo’n vooruitgang zou boeken. Ik kende BLCC niet, maar zou hen in de toekomst zeker aanraden aan mijn vrienden en kennissen!”


Ali Abderrahmani , Teamleider bij Ardo,
koos voor een FLEX opleiding bij BLCC.

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be