Agristo getuigt

We will use FB to share the lighter side of our company and aim for long-term relationships with our clients.

We will use LinkedIn to share and update unique and valuable information for all your business language & communication trainings.

We will use Twitter to inform you what is happening and filter noise into knowledge, providing important updates in business language & communication trainings and connecting you to the world!

Intensieve taalopleiding op maat

“Vanuit mijn functie volg ik klanten op in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Onderhandelingen, zakelijke gesprekken en smalltalk tussendoor verlopen doorgaans in het Engels. Mijn kennis van het Engels was vrij behoorlijk toen ik aan deze job begon, maar in de internationale handel wordt een soort tussentaaltje gesproken met korte zinnen en woorden in plaats van volzinnen. Na een tijdje merkte ik dat een gesprek met een native speaker Engels plots niet meer zo vlotte. Dankzij een intensieve taalopleiding op maat bij BLCC fris ik mijn talenkennis nu op, spijker ik mijn grammatica bij en verbeter ik mijn uitspraak. Ik kan me opnieuw vlot aanpassen aan elke zakelijke gesprekspartner, van Zuid-Afrika tot in Japan, en dat was mijn doel. Bij elk gesprek heb je immers een stapje voor als je de taal van je gesprekspartner compleet beheerst!”


Ward Claerbout, Key Accountmanager bij Agristo,
koos voor een FLEX opleiding bij BLCC.

Contact

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan zeker! We helpen u graag verder.

+32 (0) 2 725 00 52

welcome@blcc.be